HET WHISKY COLLECTIEF

HET WHISKY COLLECTIEF

Whiskyliefhebber,

Altijd al onderdeel uit willen maken van een groep bevlogen whiskyliefhebbers? Dan bent u degene die we graag bij Het Whisky Collectief verwelkomen. Van beginnend whiskydrinker tot whiskygoeroe; van jong tot oud, het maakt niet uit, want bij deze club draait het om gezelligheid en uiteraard om whisky…

Omdat we onze vaste klanten en mede-whiskyliefhebbers meer willen bieden dan een-dimensionaal contact hebben we deze club tot leven geroepen. Inmiddels telt de groep 15 actieve leden, waar we geregeld mee samenkomen. Een paar keer per jaar organiseren we een uitje, waar whisky de verbindende factor is. Denk aan een workshop Whiskybonbons maken, Palingroken op een eilandje op de plas, het bezoeken van het Pot Still Festival, een cursus doedelzak spelen, u verzint het en wij regelen het.

Lid worden van Het Whisky Collectief is vrijblijvend en voor de activiteiten geldt een eigen bijdrage. Geen verplichtingen, maar we doen gewoon leuke dingen met elkaar en genieten van het ‘Levenswater’.

Leden van Het Whisky Collectief hebben recht op:

– Deelname aan whiskyproeverijen / Whiskyfestival ter waarde van €100,-
– Wederzijdse kennisdeling via facebook, Whatsapp en website
– Toegang tot de besloten Facebookpagina van Het Whisky Collectief
– het recht op eerste koop bij gelimiteerde whisky’s
– De eerste zaterdag van de maand Het Collectief whiskykransje vanaf 16.00 uur in de winkel
– Speciale activiteiten alleen voor leden van Het Whiskycollectief, bijvoorbeeld:

*Private tasting (jaarlijks)
*Creëer je eigen whiskybonbon met je eigen whisky
*Gezamenlijk bezoek van het Pot Still whisky festival van Van Wees in Amersfoort inclusief retour naar Gouda (jaarlijks)
*Paling roken en whisky drinken op een eilandje aan de plas
*Varen, Culinair BBQen en Whisky drinken
*Robert Burns Night in Gouda (jaarlijks)
*Cursus Backpipe

Lidmaatschap kost €100,- per jaar. Lid worden van Het Whisky Collectief kan door uw certificaat in de winkel te ondertekenen en uw lidmaatschap te voldoen.

Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs in de winkel rond 16.00 uur op zaterdagmiddag en wellicht treft u leden van deze mooie club. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Slainthe,

Namens Het Whisky Collectief, Martin Stavleu en Job van Welie