Vip-Ticket Whiskyfestival Gouda

Vip-Ticket Whiskyfestival Gouda: € 59,50

Voor het Goudse whisky Festival zijn een beperkt aantal  VIP Tickets te koop. Deze tickets zijn duurder dan de “gewone” tickets die worden aangeboden, maar een VIP Ticket biedt dan ook behoorlijk wat extra’s.

Ten eerste heeft u als VIP 1 uur eerder toegang tot het Festival , u wordt ontvangen met een bubbeltje in de VIP Room alwaar u nadere uitleg krijgt over de aanwezige whiskyproducenten en u dus te tijd krijgt, om voor de grote groep whiskyliefhebbers, in alle rust langs uw favoriete tafel te gaan.

Met een VIP Ticket heeft u toegang tot de VIP Room, deze ruimte op het Whisky Festival is uitsluitend te betreden met een VIP Ticket. In deze ruimte kunt u, buiten de drukte van de whiskyvloeren, uw keuze maken uit 2 van de  5 speciale en exclusieve whisky’s. Er is een whiskyspecialist aanwezig die u alle ins en outs over deze whisky’s kunnen vertellen. U kunt een keuze maken uit een van de volgende whisky’s:

Tickets zijn hier online verkrijgbaar of in de winkel:

– Wijnhandel Van Welie, Nieuwehaven 191, Gouda

Vipticket Whiskyfestival Gouda (alleen avondsessie):
– Entreeticket Whiskyfestival
– Entree vanaf 19.00 uur (uur eerder)
– Ontvangst in de Vip-room met Bubbels
– Toegang tot VIP-Room (inclusief hapjes)
– Vanaf 19.30 uur toegang tot de whisky-stands
– 2 Vip Munten voor 2 exclusieve whisky’s in VIP-Room
– Er worden maximaal 50 Viptickets verkocht!!!

Datum: Zaterdag 2 November 2019
Tijd: 19.00 uur – 22.30 uur
Locatie: Het Oude Stadhuys Gouda
Adres: Markt 1, Gouda
Entree: Hoofdingang van het gebouw

 

Uw ticket krijgt u per email toegezonden en dient u uit te printen of op uw smartphone te laten zien. Deze wordt ingescand en dan kunt u het festival betreden.